Contributie

Het uniform

Leden van Scouting zijn herkenbaar aan het uniform. Het is een middel om de eenheid te tonen, net als bij voetbal. Het uniform laat ook zien dat je bij Scouting hoort. Alle leden van Scouting Verbraak Margriet Groep Harderwijk dragen bij het uniform een blauw gele das met een embleem van onze groep.

De kleur van de blouse verschilt per speltak. Welke onderdelen precies vraagt u aan de betreffende speltakleiding. Zoals eerder vermeldt schaft u het uniform zelf aan.Alle onderdelen van het uniform kunt u bestellen bij de Scout Shop, Antwoordnummer 465, 3800 XA Leusden, tel. (033) 4960282. Zij hebben ook een catalogus. Soms heeft iemand een uniform ter overname. Informeer hiernaar bij de leiding van uw kind.

Verzekeringen

Onze vereniging heeft voor de leden verzekeringen afgesloten voor ongevallen tijdens de bijeenkomsten en op weg van/naar de bijeenkomsten. Dit zijn echter alleen aanvullende verzekeringen. Dus u dient altijd eerst uw eigen verzekering in te schakelen. Verder zijn onze leden aanvullend WA-verzekerd tegen schade aan derden.Voor schade aan kleding, bril e.d. wat niet door de verzekering wordt gedekt, aanvaardt onze vereniging geen aansprakelijkheid. De aard van de activiteiten brengt enig risico mee voor beschadigingen. Houd daar rekening mee: geef uw kind geen dure kleding en kostbaarheden mee.

 

Contributie

Speltak Leeftijd Contributie
Bevers 5 t/m 7 jaar € 11.50
Welpen 7 t/m 11 jaar € 11.50
Scouts 10 t/m 14 jaar € 11.50
Explorers 14 t/m 18 jaar € 11.50
Stam 18+ € 25.- Per kwartaal

Scouting is met opzet niet duur. Hierdoor is Scouting voor iedereen toegankelijk. De bedragen vindt u in onderstaand overzicht.Contributietarieven per maand per 1 jan. ’15 (wijzigingen voorbehouden) Dit gebeurd via automatische incasso. Via (Eigen) overschrijving kan ook, echter dan komt er een euro bij ivm extra administratie.

Wat doen we met het contributie geld?

  • elke speltak krijgt een bijdrage
  • contributie Scouting Nederland
  • bijdrage Stichtingsbestuur
  • spaargeld om wensen in de toekomst te realiseren

Als inschrijfgeld rekenen we € € 11.50. Hiervan worden de kosten betaald voor een regioinsignes en groepsdas, die elk lid van de vereniging in zijn bezit heeft.

Het Scoutingseizoen loopt van september tot september. Vragen over contributie kunt u stellen aan Miranda Huizinga (penningmeester).

Beëindigen Lidmaatschap

Het lidmaatschap moet schriftelijk worden opgezegd. Over het kwartaal waarin wordt opgezegd vindt geen restitutie van de contributie plaats.

Beëindiging van het lidmaatschap:
1 Stel de leiding van de speltak op de hoogte;
2 Stel de ledenadministratie op de hoogte; Janet Grootveld(ledenadministratie).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.